tankar kring ja vem vet

efter en heldag med älsklingen kan man ju inte må annat än bra,, något som jag gör allt mer och mer..
mår bra alltså för er som inte kopplade det.. det är något unikt med en människa som faktiskt lycvkas få min skalle att gå ner på tomgångsvarv och får tankarna att lugna sig som ett stormigt hav som helt plötsligt blir kav lugnt.. en sådan människa som bär innom sig den effekten på mig är inte löätt att finna.. men jag har gjort det.. jag har funnit henne.. den människa som för mig blivit som en drog.. kan inte få nog av att vara me dej babe.. o så fort jag inte är de går mina tankar över till att handla om dej 24/7.. en form av romantik mitt tidigare så plågade sinne inte har sätt på mycket länge.. kanke någonsin..  så det är inte helt konstigt att jag är livrädd att förlora dej..

Rummet bär fortfarande lukten av dig och din underbara parfym, ja sluter ögonen och ser dig framför mig igen.. och en känsla av välbehag sluter sig omkring mig.. samma känsla som jag alltid får innom mig så fort jag får vara i din närhet..
 lite läksigt faktiskt,  att jah fallit så hårt..  inte likt mig.. dom som känner mig och vet hur de brukar se ut, vet vad ja pratar om.. vi har snart varit tillsamans i 4 månader.. vilket är inte så långt ifrån rekord för mig..  för första gången i mitt liv känner ja mig inte tyngd över att vara tillsamns me någon.. tvärt om ja känner mig gladare o mer till freds med mig själv än jag någonsin varit.. och allt detta tack vare dig.. min knäppa, vackra och helt underbara ängel..
Jag öppnar ögnen igen och finner till mitt stora förtret att jag åter är ensam  här igen.. men med dig ständigt i mina tankar.. tills nästa gång vi ses..

love you honey<3

tills nästa gång.. peace,., 

söderhamn, helg , tränining och vad annars som kommer ut ur skallen på mej

Ja vart falls ska man börja detta inlägg.. mycket har hunni hänt,,
 spenderade torsdatg till lördag i söderhamn och roddade ljud och ljus..  rätt kul.. jävliigt struligt dock.. fanns fan ingenting som det var ordning på..  inget chema för dagarna så vi visste vad soms kulle komma.. o när vi väl fick de så inte fan stämde dom inte.. men men vi löste det så bra som det gick.. och det gicxk bra för det mest.. sen att det alltid finns folk som man inte kna samarbeta med är ju en annan sak,. folk får säga vad dom vill om ungdommar etc men det va fna i mej dom och pensionärerna som var bäst att ha o göra me där uppe.. värst va så kallade vuxna som tro sig veta o kunna allt..  man kan ju tycka att band som "kan o vet allt" borde fatta att man kan inte dyka upp 10 minnuter innan spelning med 511 krav  o vägran att samarbeta o sen tro att det ska stå  klart att köra innom dom 10 minutrarna .. när man får ägna dom första fem åt att få hela högen beståendes av lite drygt 20 vuxna människort att hålla käften så det gick att prata med dom :P till råga på allt fanns det en basist som höll p att få sin gura ner körd i halsen men men människor är idioter.. så enkelt är det.. 

men på det stora hela taget så var det en lyckad helg. trotts allt strul och oklara besked som ändrades var annan jävla minut.. fick iaf åka hem mycke tidigare på lördagen vilet alltid är ett plus.. :)  och hela helgen fanns samma tanke i huvudet på mej.. att ja sakna dig så in i helvete älskling!  tack och lov att ja fick träffa dig i söndags :) heldag med massa mys,   löiten road trip o promenad ute i sommar solen. sen  lite god kina mat på ditt favorit ställe o sen stor ätning av vindruvor o film tittande till långt in på natten.. mysigare är svårt o ha de.. 

träning me dig igår o.. var as kul, vi har ju prtat om de ett tag o nu blev de äntligen av.. du hata mig allt bra mycket på slutet av spåret va hjärtat haha ;) kul var de iaf o hoppas de blir fler gånger!! åter står bara att se när du behagar släpa din söta rumpa hit idag som utlovat.. hehe.. 

träning var utlovat idag också med min käre vän piloten.. men men han var fortfarande fullnär ja ringde o väckte han så inte blev det nå sådant inte..  inte helt ovanligt haha..  men men man kanske släpar sig själv o tränar ändå.. beroende på när du tänkte ta o titta förbi babe..

vidare tankar.. hm.. ja  en knapp vecka återstår innan man säljer sin själ till fabriken igen.. men skall bliväldigt sköntbatt komma igång och jobba igen.. kommer bli tuft men man får se fram emot  när lönen kommer. så man kna börja leva som folk o handla lite kul saker..  skämma bort oss med spa resa o road tripp till gotland o lite annat vi pratat om hehe..

får se när inlägget dedikerat till dina skor kommer gumman ;) men men man lär ju hålla va man lovat haha..

dettta får nog vara allt för den här gången.. finns mycket emr ja skulle kunna skriva men det får vänta til en annanm dag..

peace..

skumpig resa, vardags mat samt en snarkande hund

ja vad ska man säga.. hem komme rifrån resan till världsmetropolen frövi.. hela en o en halv invånare typ :P skulle kört ner men efter gårdagens "lilla" förtäring av vår kära vän rom flaskan som nu mera är rätt tom så beslutades det att far nog fan borde köra ist.. så en anna halvsov o sjöng springsteen låtar hela vägen ner till ett betydligt mer sommar skönt frövi där jackan snabbt äkte av och bakfyllan var ett faktum i värmen.. så efter lite socialicerande me syster samt en halv ätbar pizza på den lokala pizzerian så packade vi in hund o allt i syrrans lilla bil som vi skulle ta hem.. sjukt obekväm kan tilläggas :P

så på började vi resan hem. nu med en mer tillpiggnad o absolut nykter jahg bakom ratten.. att piska 120 me den skitbilen va inte precis att rekomendera visade det sig :P mer elelr mindre obekväm hemresa men men vi överlevde iaf.. sen har man funderat massa o haft sig hela dan men nu verkar tankarna äntligen ha lagt sig iaf.. o jag blir ständigt påminnd om mitt mer elelr mindra trassliga förflutna me diverse fruntimmer.. de ena mer otroget änd e andra.. men men  fia litar ja på.. o älskar mer än aj någonson älskat någon anna läskigt nog.. trodde inte ja var kapabel till sånna trams kännslor längre men de e tydligt att ja var de ännu en gång.. :) går inte en dag utan att ja önksar hon vore här.. o även om hon varit här o nyss gått ut genom dörren så vill ja allt ha henen här igen o igen o igen.. ska fan låsa fast henne nästa gång så hon inte kan rymma haha.. nej fy så får man itne göra.. eller? haha..
 
sedemera så sover min kära vän diesel i köket.. o tro mej han hörs... satan va han kan snarka den grisen :P tacka fan att man e van o sova hur som helst när som helst o var som helst :P  den saken ska ju bo här några dar nu.. o de är väl bra så man sknske kan släa sig upp på mornarna.. är ju fan dags o komma igång o jobba o då gr de fan itne so sova bort hela dagarna..

i morgon blire lite välförtjänt shopping också.. ska bli skönt.. inga kläder elelr sånt trams för den som nu trodde de.. nix här ska handlas delar till bilen.. ny drivknut, hjullager samt löphjul ska inhandlas.. blir gratis elelr så inte :P men älsklingen måste ha lite nya saker så va gör man haha.. sen blire till os kruva ner o skruva ihop.. sen äre hon som ny igen.. o ja slipper mardrömmar om o bli ståendes nånstans.. :P
 för den som itne förstått de så är ja typ gift me min bil:P kyrkan har bara inte ännu godkännt våra papper om de :P

va mer kan man säga då.. jo söderhamn bli de i veckan.. o rodda lite högtalare o skit till nån jävla hemkommar fest elelr va de nu va.. 3 dar i den hålan e väl inte a var man drömmer om precis men va gör man inte för lite extra pengar i dessa värdelösa tider så säg..  nä nu har jag nog pratat av mig nog för denna gång.. så nus ka här sovas..  på återseeende när ja fattar t- bordet igen för fler onödiga rader..

RSS 2.0