nytt, gammalt, avsaknad av..

ja då var man åter igen här då..  fattar T- bordet för ännu ett inlägg om det som kallas för livet..i denna gråa tråkiga och kalla stad..  som jag alltid öppnar med.. mycket har hänt sedan sist dessa fingrar  fattade t-bordet och krampaktig  skrev några rader i denna så kallade blogg..  det som varit är pasé.. ett förhållande som gått i kras..  följt av hopplöshet, tom het.. och tårar.. som sedan övergått till någon form av likgiltighet..  antar att  kroppen gjort som den brukar och slagit ifrån igen..  läskigt är dne kännsla av elelr snarare en avsaknad av känslor i huvudtaget som just nu är det som fyller min tillvaro.. och för att tysta alla spekulationer  ja är inte deprimerad eller sitter me rakbladet i högsta hugg..  jag lever, fungerar och gör som vanligt.. det tyxckts bara som om inget berör mej..  men men  det hör väl till antar jag..
sedan sist har jag också hunniut med att besöka england.. london närmare bestämt med min ny gamla familj.. eller vaman nu ska kalla mixen av riktiga syskon, styvsyskon farsan och farsans nya för.. men men i det hela en kul vistelse på 5 dagar.. med museer och annat skoj o självklart sjuka mängder öl..
lärde mej dock läxan att ma kan inte beställa cocktails på en pub.. de som på fyllan känndes som en bra ide slutade me en "drink" som skulle bestå av 4 cl sprit. ist bestod av minimum 15 cl sprit :P  trotts utförliga instruktioner om hur den skulle skapas.. men men han försökte iaf.. o full blev jag.. dock den äckligaste  lynchburgh lemonade  ja druckit nån gång..  men men allt går ner efter de senaste veckornas alkoholintag av sjuklig grad :P

har sendan hemkomsten inte kunnat  placera mig själv i nuet.. va som egentliegn händer omkring mig..  sovit bort dagar o  filosoferat resten av tiden.. men fråga mej då inte på vad ja tänkt för dte kan aj nog inte svara på om ja så ens försökte för allt ja e värd..   så häromdan gjorde jag det jag trodde skulle dröja länge inna  ja klarade att göra igen.. ja träffade dej...  roligaste timmarna på länge..  du är och förblir underbar i mina ögon de vet du.. trotts de som hänt..  på återseende i morgon.. o då fan ska pajen ätas upp ;)
men men skämt åt sido..

va gör man när en öppen ensligväg är dte som hägrar?  friheten.. när  det man strävar efter är att få tillryggalägga  mil efter mil..  o bara vara.. ty resans mål ligger som i dmma längs horisonten..  och inte nånstans innom mig finner ja svaret på vad jag vill göra..
är trött på att vänta o se.. hoppas på att allt ska lösa sig.. emn ändå är det  friheten som hägrar..  fan nu har aj tappat tråden helt..  vet inte vart jag var på väg längre med det där me men.. träna har man lyckats med idag iaf.. alltid skönt.. varit lite dålit med det den sista tiden.. men bättring ska de bli..

de här får nog bli allt för dne här gången..  hade en bra tanke men de blev bara skräp-.. så håll till godo så kommer det väl mer när ja nu får ordnig på skrivandet igen nån gång.. tills dess.. fuck you all.. but have a nice day... peace..

RSS 2.0