ännu en dag

Ännu en dag har rullat förbi.. utan att allt för mycket har hunnit med som skulle kunna beskrivas som något vettigt., åtminstone om ni frågar min mor,,

dom dagar som flytit förbi sen min senaste skrivelsehar fyllt av meningslöst funderandfe kring min tillvaro i detta som kallas livet. samt en del skruvande på det som har kommit att kallas min älskling.. för er ovetande så handlar detta alltså om min bil.. lite saker inhandlade samt monterade till mitt stora nöje då saker och ting ter sig svara lite bättre nu än tidigare.. alltid något.. men än återstår en hel del på listan som står skirvet i mitt huvud.. så denj som känner sig sugen på astt hosta upp X-antal tusen till nya "skor" till min fröken är högst välkommen.. men men nog om detta..

denna dag har cokså inkluderat starten på ett friskare liv för min del.. då det är bestämt att från o med den 1a september så skall jag och robban börja träna så tänkte jag att de var dags att börja redan idag, sagt och gjort.. det bar av sen i kväll till det när liggande motions spåret i hemlingby.. för ett löp varv i 6 km spåret som uppvärmning för det som komma skall.. fann dock att jag var ganska ensam om att ha sådan för mig vid halv 9 på kvällen.. så spåren gapade emeller tid tomma.. tror jag mötte 3 personer inräknat dom två nötter som stod o pratade på parkeringen när jag kom in hasandes på flulla spjäll o som stod kvar även tills det att jag var klar med min runda samt em stunds situps etc när jag kommit i mål, kännes jävligt skönt måste jag säga att komma igång dock märktes det att det var ett bra tag sen..

härom dan bevittnade jag något jävligt intressant.. då jag och min stänndinge följeslagare jobbanm var på väg ner emot stan på promenad, och rundar hörnet på american take away på söder så möts vi av åsynen av en kille som går baklänges med händerna på fronten på en av stads bussarna.. varför framgår aldrig, men han hindrar emeller tid bussen från att åka, villket självfallet gör chauförren vansinnig.. så efter en del tutande o försök att komnma iväg kliver denne ut för att fösa bort killen smo med ett stort hån flin står kvar och vägrar flytta på sig.. var på en förbi passerna de buss stannar till och killen som kör denna kliver ur o suger tag i grabben.. disskusition utbryter,
än håller sig grabben sig lugn och man misstänker att man antinger bara gör det hela för att jävlas elelr så fick han väl inte följa med bussen och gör detta för att hämnas . vad vet jag.. det hela ter sig ganska kompiskt, till en början.. tills det att någon "smått " grinig passagerare på den buss som så att säga kommit till undsättning kliver ut o börjar skrika på grabben på något språk jag inte har en aning om vad ja skall beskriva det som.. vad karln än må ha skrikit så verkar det som att grabben som ävben han ter sig vara av annan härkomst , åtminståne så förstod han vad karls utryckte och blir emmelertid fly tokig och gör allt ahn kan för att komma fram till denna, vilket doch hindras av dennes med passagerare som tur är annars har detta lätt kunnat ändrats till e6tt större slagsmål. nån minut far förbi innan "pappa blå" infinner sig.. när dessa väl kommer till platsen har situationen redan börjat lugna ner sig, något som snabbt tar en vändning till det sämre när dessa "glada" herrar dyker upp, den ena konstapeln skriker åt grabben att sätta händerna på huvudet, sen tar det två sekunder så skriker den andra konstapeln åt honom att lägga händerna på huven på deras bil.. grabben hinner väl ta ett halvt steg inna den konstapel som är närmast har fått tillräckligt med adrenalin från huvudet till pitten.. o sliter upp peppar sprejen o skjuter honom rakt i ögonen utan någon som helst förvarning.. det som sedfan händer är att grabben brottas ner emot huven påä polis bilen varpå dom båda "modiga" poli männen roar sig med att troligen bryta båda axlarna ur led på grabben.. ja vet inte men om du som läser detta och tycker att jag må överdriva, prova då att föra båda dina händer bakom din rygg.. och sedan pressa upp dessa så du kan klappa dig själv på hjässan så ska vi se om du tycker att det är så jävla genomförbart utan att beöva bryta en eller annan led..
tro mig allt detta bevittnades avc ett tio tal människor och det var inte bara jag som reagerade på grabbens skrik av smärta och förtvivlan under denna behandling..
som ahn fick genom leva innan han tillslut gråtandes kastas in i polis bilen..
ordet ÖVERVÅLD kommer mig till tankarna och har inte släppt sedan dess..
för allt att dömma så an jag inte påstå att jag kunde se att grabben gjorde mycket till motstånd.. men det är väl så.. man som polis måste väl upprätt hålla sin manlighet på något vis.. så varför inte genom att misshandla någon som definitivt inte är kapabel att försvara sig då han lär vara halvt förblindad av pepparsprej redan.. manligt? nä knappast.. men det lär ju ha varit trvå stycken som sedemera åkte därifrån men halvsatånd innaför uniforms byxorna..
som sagt hela incidenten bevittnades av ett tio tal människor där åtminståne 5 stod med mobilen i högsta hugg och dokomenterade herla händelse förloppet.. så även vi.. eller ja.. robban plockade upp system kameran och skilldrade hela händelseförloppet i gripandet sekund för sekund..

jag vet inte vad ni andra tycker men dom "glada" herrarna i blått skla inte kunna bedriva sin verksamhet hur som hels.. och det finns som vi alla vet nästan bara ett sätt att sätt emot dem på.. och det r media.. så sanningen kommer fram.. nu säger jag inte att media bara säger sanningen.. ( "aftonbladet är satan" citat magnus betnér) men på någor sätt måste det ju komma fram.. sagt och gjort.. vi tog vägen förbi arbetarbladets redaktion och överlämnade bilderna.. nu återstår det bara att se vad dom kan göra av dem..
om så är kan jag med nöje skriva artikeln själv..

morgon dagen stundar,, stanken är väl att försöka få lite sömn.. sedemera skall jag nog umgås en stund med hanna.. då hon snart reser tillbaka till göteborg.. sen ska ja försöka lura ut flygarn (john) att se nya Arn filmen i morgon kväll om den nu går? annars låter jag det mesta vara öppet för förslag.. lär försöka träffa min fru någon dag också.. för den som nu inte är insatt så har jag två stycken.. men dock inte formellt gict med någon av dem.. men jag skall ut och käka med en av dem iaf är det tänkt, johanna min kära första fru.. då hon är barnledig till helgen så lär man ju passa på och ses..

men men nu känns det som att det här inlägget lika som det förra börjar bli väldigt långt och jag börjar bli väldigt trött.. så på återseende.. och kom ihåg.. life is a bitch and she needs some spanking..

jag trodde väl aldrig

Jag trodde väl aldrig att jag av någon skulle hamna i "blogg träsket" med alla andra, men nu ter det sig så ändå. får se hur länge det varar men alltinbg i livet måste väl testas någon gång elelr är det inte så?

och för "alla" som kommit in hit med förkoppning av korrekta stavelser och vänliga ord så kan jag ju redan nu be er att vända på klacken för det är inte vad som kommer att stå att finna här, när fingrarna måste ge utlopp för vad skallen skriker finns det inte riktigt tid att korrigera stavning och förvandla onda tankar till vackra ord.
men nu åter till det som faktiskt är meningen med den här skapelsen, nämligen att förmedla mina tankar och upptäckter i livet i den här allt mer grå daskiga staden till kanske inte allt för läsvära men ändå om något läsbara ord..

Dagen tog sin början redan vid 8a tiden i morse efter knappa 4 timmars sömn, till mitt stora förtret kan tillläggas, då jag nu mer än någonsin är i behov av sömn, så med ett enbetet grymtande tog sig sömnen en ny törn till ca 12 när amn i sed vanlig ordning blir väckt av mobilen,..

sedan bar det av ner på stan för att möta upp robban för upphämtning av hans dotter, det hela följdes upp med sedvanlig frukost/lunch "hemma" (för alla som inte vet var det innebär så är det stans främsta café George där personalen vet vad man heter , vad man vill ha, o hur jag vill ha de serverat) hemma som sagt.. sedan promenad i det som må vara dom sista strplarna av sommar sol ut i stads parken för möte med kicki,kickis bekanta samt en hög av deras barn.. inte precis till min stora lycka då jag på en gång kan tala om att dessa krabater inte precis är det jag jublar över att behöva spenndera tid med, wilma (robbans dotter) är väl den enda unge jag sedemera klarar av, av någorn underlig anledning.. men men sak samma..
under det som tycktes vara en evighet i lekparken sittandes på en bänk men min troga vän Ipoden i ena örat kom jag til en vad jag må kalla för djupare insikt vad gäller föräldrar, föräldra skap och deras "kära " avkommor,

Nämligen följande, vem är det egentligen som får ut mest av att vistas i denna plats kallad lekpark? tanken är väl att det skall vara dom små liven, men tanken slår en snabbt att det må nog inte vara så i själva verket, utanh det verkar vara nån slags kött marknad för ensamstående föräldrar, för så fort dessa mammor/pappor kommit en halvmeter in i lekparken är det som att deras barn inte längre existerar, utan så länge dom inte far i backen o bryter nacken är dom inte längrwe med i världsbilden, i stället sammtalas det med samt kedje röks det med andra likasinnade föräldrar som inget hellre skulle vilja än att uppsöka närmaste bar än att stå o stirra på sina barn när dom äter sand, gungar eller på något annat vis gör sådand som barn borde få göra. men vad händer när barnet/ barnen ledsnat och tycker de är dags att dra vidare, när avaret blir " nä gå och gunga nu mamma har inte tid" så vem är det som egentligen vil till lekparken? 'är det inte mamma som vill dit o ragga på "han som var där med sin dotter förra veckan" patetiskt om ni frågar mig, ni är väl då fan ute för att vara med era barn! eller ? man kan ju fundera, för att citera en god vän till mig " ända anledningen till att jag ska skaffa barn är att jag ska få gunga i lekparken utan att någon kollar konstigt på mig" kanske är det så de är? ni har med sin unge som en ursäkt, en ursäkt för att gå dit. herre gud ni är vuxna människor, vill ni ses så ses va falls, straffa inte era barn för att ni ska få hitta en ny att öka på befolkningen med..

nog om barn, blir bara less vid tanken.
vidare kom tankarna över mig idag, fan jag har inte längre ett jobb att gå till på måndag, verkligheten tog helt plötsligt en mycket jobbig vändning.. att återigen bli livegen arbetsförmedlingen och A-kassan kan jag inte påsfå att det känns helt super, men vad ska man göra i ett samhälle där dom rika blir rikare och dom fattiga blir allt fattigare, och staten rider på sin vita häst med orden att arbetslösheten har minskat, fuck NO har ni besökt en arnets förmedling på senaste tiden eller? nä just det, den så kallade öppna arbetslösheten har minskat, det är väl ite så jävla konstigt då arbetsförmedlingen har hyttat kryphålet som göär att om man ser till att sätta in folk i olika prodjekt, som "90 dagars gruppen" eler liknande så är men inte längre öppet arbetlös utan under utbildning eller va dom nu må aklla de vilket göt att man inte längre sysn i statestiken, vackert jobbat eller hur?
så medans den gemene amn får slita för sitt levebröd sitter reinfelth o hans polare o gottar sig, men hur länge kommer det dröja inna folket ledsanat den här gången? iofs det svenska folket måste vara blanbd det dummaste som finns, ocj nu kommer jag bli hatad för det där också men de får jag väl ta dfå. men sanningen är ju den, att så fort vi svenskar haft det för bra ett tag så kommer dom blå nissarna o viftar med sänkta skatter eller en tusenlapp mer i månaden., o vips så röstar vi fram dom, är ju inte första gången menar ja. så sitter dom där, kör ekonomin i botten o gottar sig ett tag, så när vi mått piss tilräckligt länge så röster vi bort dom. o så börjar vi om igen.. smart va? att vi aldrig lär oss?
men det är väl så, vi människor är dumma..

så i morgon stundar, besök på arbetsförmedlingen, djutning av sockel till nya garaget, besöka manpower om de nu hinns me och ja vi får se va framtiden utvisar, men detta få duga som första inlägg i bloggen, för nu stundar film tittande med mig själv, mig själv och mig själv, hetare kan det inte bli.. over and out..

RSS 2.0