insperation

insperation är väl de jag saknar mest just nu tror ja.. finner inte ro att skirva något vettigt..  tusentals och åter tusentals vettiga ämnen i huvudet men inga vettiga ord kommer fram.. har utlovat att dedikera ett inlägg till min älskling om skor..  borde kanske kunna skriva om mitt liv.. de vanliga.. men jut nu händer fan inte så mycket.. arbetslös. förslappad. lättretlig.. seriöst-- ja har gåttigenom samma sak en miljon gånger..  jobb delen alltså.. men min frustration vetet fna vart den grundar sig--. allt färre saker får mig på bra humör längre.. uppgivenheten stegrar allt efter som dagarna går..  kännde mig duktig häromdagen iaf när jag lyckades söka 5 jobb.. men men vi får väl se va som händer.. just nu längtar jag bara efter dej..
att vara ifrån dig gör mig knäpp..
ja hoppas vår roadtripp till dalahästens rike kan göra mig på bättre humör.. tycker synd om dig som måste stå ut med mej när ja krachar som jag gjort just nu.. men det finns aker och ting jag kanske borde berätta.. saker osm kanske ksulle förklara en del.. men hur förklarar man saker och ting man själv inte förstår sig på varför de händer? varför vissa dagar-- flaskan känns som  min bästa vän..
varför jag inte kan få rätsida på tankarna..

började fundera på en sak härom dagen.. hur kommer det sig att man som människa i detta samhälle alltid ska tassa på tå kring alla andra.. för att inte göra sig osams med folk.. men jag torr allt jag ska sluta me de.. blev ju mer elelr mindre utkörd ifrån en av mina nära vänners hem häromdagen.. för att det inte passade hans flickvän att jag närvarade.. o snäll osm man är så säger man ingentring.. men man skanske ska börjha me de ist. . trött på att alltid vaar trevlig.. trött på sktsnack etc.. vill man säa mig något gör de ist..  nu är de slut dansat.. den ända ja bryr mig om är dej..  som ja förhopningsvis får träffa snart annars blir ja nog knäpp.. älskar dig så gumman.. förlåt att jag är som jag är ibland..

men men ska på flera sätt än ett bli sknt att åka till london..  få tid att tänka.. tid att vara ifred o se något annat än denna ruttna håla..
kommer bara bli tufft att inte kunna höra ifrån dig på x antal dagar..
faaan nu börjar de  bli gröt i huvudet igen.. orden försvinner ett efter ett..  va fan är det för fel på mig.. aja fuck this..  nu ska ja göra te..

RSS 2.0