tragiskt

jag läste nyss på aftonbladets hemsida att man ska börja filma en ny dating serie, nu tänker ni alla lika som jag till en början att det handlade om ett nytt bonde söker fru eller liknande, nog för att detta var illa för att inte tala om ensam mamma söker.. så har det nu kmmit ett nytt.. om än mycke värre.. och mer patetiskt än alla dem tidigare tillsammans..
TV 5 skall nämligen göra en dating serie speciellt för en viss svensk B-kändis.. nämligen linda rosing..
jag menasr hur svårt kan det vara att hitta någon? eller är det helt enkelt så att det har skrivits för lite om henne på den sista tiden så hon har varit tvungen att kyssa röv för någon på tv 5 så dom skall ge nnen ännu lite mer sändningstid?
men men det är ju säkert en jätte bra ide.. eller nå.. ge bimbon mer tid i tv så hon kan bli en ännu sämre förebild för unga tjejer i detta redan förfallande samhälle..
o vem kan vara bättre lämpad än plastikopererade bimbon nummer ett som hitils inte klarart av att göra något vettigt i sitt liv utöver att knulla i bb huset o sen försökt leva på det kändisskapet i ja vet int ehur många år.. o när inte media sjäva bryr sig om henen så ringer hon ju upp satans egna påhitt(om man nus ka ta betnér vis hans ord) aftonbladet så dom skickar ut en reporter och totograf som ska bevittna när hon o fadde hånglar.. ja menar herre gud finns det inget tak på detta löjliga samhälle?

RSS 2.0