människors utväckling

Efter en lagomtt mysko kväll som började i tron om att det inte skulle hända någonting utan enbart stillasittande med vänner och se på film, men som sedemera slutade på en av stadens  så kallade inneklubbar "Goya" dit man blev med släpad av flygarn samt ett antal andra goda vänner från förr, kan tilläggas att jag aldrig tidigare av princip skäl satt min fot på detta ställe... villket kan få sin förklaring en annan  gång må hända..
 vi hamnade i vilket fall sedemera på denna inneklubb, varpå jag efter en kort stund i nykterst tilstånd på detta ställe (kvällens chaufför) börjar komma till en del insikter, vilka jag tänkte att ja skulle skriva några rader om på denna nattens sena timme..

Till att börja med var det länge sedan jag befann mig på en platts där man känner sig så otroligt vilsen o bort kommen som man gjorde dom första minutrarna på denna plats, stämningen där jag vanligt vis förpassar mig när jag skall gå ut har en ganska avslappnad stämning och ala känner all typ.. man får den kännslan i alla fall.. men så var dock inte fallet här.. utan alla höll sig på sin kant och verkade försöka spela så fruktansvärt världsvana och bete sig allmänt propert av någon gud förbjuden anledning.. det dröjde lång in på små timmarna innan det blev något som helst drag och man faktiskt såg någontingh annat i rörelse än pojkar i kostym och back slick som står och fiskar med kreditkortet och sliskiga repliker i baren.. men men jag var ju som sagt nykter så vad kna man förvänta sig på stns "finare" ställe..
men allt mer som timmarna flöt förbi så blev det mer och mer humant att befinna sig i lokalen, folket släppte lite på attityden o började faktiskt se levande ut.. det jag aldrig kommer förstå, varför detta skådespel, va falls lev , ha roligt, det är väl det ni är ute för? inte för att stå som några skyldockor som rymmt ifrån närmaste modebutikens skyllt fönster..
vi gjorde sedemera det vi alltid gör, vi gjorde det bästa av situationen och röjde väl på tillräckligt för att täcka upp hälften av dem som var där.. men men ganska roligt i alla fall, om man bort ser ifrån alla testoseron stingna hannar som måste bevisa sig genom att medvetet gå in i eller på något sätt knuffa på någon annan? varför? vad ä det för mening.. det kommer jag nog aldrig förstå, jag menar blir du coolare för att du orsakat taskig stämning ocg blå märken på tjejen duy nästan klampade över på väg till baren? inte i mina ögon i alla fall.. jag menar det är inte precis så att ni måste försvara ert revir jämnt emot oss andra.. ja lovar jag vill inte ha ditt illa blonda luder till flickvän som du släpade runt på som om det vore en handväska.. men men människor är väl sånna antar jag..

punkt två jag kom och tänka på.. och det som faktiskt roade mig mest under mina iaktagelser, jag som oftast i mina yngre dar har agerat något från skymmundan och inte riktigt hört till "de coola gänget" eller ja.. som ni alla vet så finns det på alla ställen var man än i världen vänder sig sånna människor som tror sig vara så mycke bättre än alla andra.. så mycke coolare än alla andra.. osv.. ja ni som läser detta kan säkert relatera till några.. det jag skulle komma till var.. att trotts att många år har gått sedan jag levde mitt liv parralet med detta "coola" gäng som jag nu har i åtanke.. vi snackar alltså högstadium här.. (ja jag är gammal) som sagt många år har gått och myket har hännt sedan dess, jag är en annan, folket omkring mig är helt annorlunda än man var då.. herre gud de är säkert 7-8 år sedan man tycker folk borde ha hunnit mogna på sig och insätt att världen kan fakrtiskt inte kretsar kring dem istället för kring solen.. men tanken slog mig ganska fort att nej.. där äör ju faktiskt inte så.. det är fortfarande samma grupp människor som tycvker sig stå i centrum, som ser sig själva som bättre än alla andra.. ja menar bara för att vi råkar ha gått i samma klass och jag vet vilka ni är så kan ni ju glömm aatt jag kommer ta ett steg undan när ni kommer armbågandes o tycker att dansgolvet skall tillhöra er.. det roliga är att det verkar som inte riktigt gå upp för dom att de är faktiskt ingen som visar dom nån hänsyn längre.. utan dessa människor blir som förvånade när inte dom tycks äga stället längre.. herre gud.. stället kryllade av liknane grupperingar, detta måste vara deras sammlings plats.. när skall ni vakna upp ifrån neandertal stadiet och infinna er i verkligheten med oss andra egentligen? jag ställer mig frågan sammtidigt som jag med ett smärre hånflin över läpparna konstaterar att detta kommer og aldrig ske.. om man nån gång skulle vara korkad nog att få för sig att åka på en klass åter träff med dessa människor så kan jag med största säkerhet lova er att även om vi hunnit passera 40+ sträcket  så kommer dessa individer bete sig på exakt samma vis.. förr må folk ha tyckt ni var coola, nu.. gör ni er själva bara till åtlöje.. och är det så, så kan jag med störtsa möjliga nöje informera er om hur verkligheten faktiskt ser ut.. om ja nu var i tron att detta skulle hjälpa.. men men..
människor är och förblir väl idioter,, o ja jag drar alla över en kam nu.. ja menar vad står egentligen kvar att finna på krogen om man sållarbort drinkludren, förvuxna fjortisarna,vakt ludren samt de värse flickor med näsan i vädret som tro ni äger stället för ni faktiskt lyckats knulla till er en  dior väska eller likande.. ja.. de blev inte mycke.. vilket är synd.. jag skulle gärna träffa en trevlig tjej ute nån gågn som inte direkt man pratar me henne förutsätter att jag vill släpa hem, dra över och sedemera kasta ut henne.. herre gud.. de roar mig föga.. jag må inte vara som alla andra men va falls.. var har konversationerna, skratten och dom normala människorna tagit vägen i detta kaosets samhälle där alla måste leva upp till någon form utav ideal..

på tal om ideal.. nu bryter jag krog pratet för en helt anna sak.. också något ja stör mig på.. nu i dessa tider så ska man tydliegn, träna på gym, äta rätt, se ut som nån fotomodell(villket aotomatiskt slutar med självsvält och lidande) herre gud, vart är vi på väg när tjejer och kvinnor  har en sådan fuckt up syn på sig själva att de duger inte så länge de inte ser ut som HMs skylt dockor.. ja menar demn som ritade mallen til dessa lär ju fan ara mytoman, de kan inte finnas mer än en 1000 del av gävles kvinnliga befolkning som ens har en möjlighet att kunna få dom propotionerna.. vilket gör det hela en stor aning absurt, vad är det sträva efter menar ja? att vara 165-170 o väga 40 kg.. de säger sig självt.. de blir ingen vacker skapelse av det.. nu må det i och för sig vara så som en vis man någon gång utryckte det att skönheten ligger i betraktarens ögon.. men ja menar vi kan fortfarande inte tala om för unga tjejer/ kvinnor att dom inte duger så länge dom inte ser ut så där.. ja menar ja vet dem som skäms för sig själva om dom måste ha en storlek större än XXS eller XS på sina kläder.. herre gud, vem fan är det som bryr sig om vad det är för storlek? huvudaken är väl iaf att det sitter bra o ser bra ut på, eller? har jag fel? ja mnar ge mig en fake blondin på ner svälta 40 kg me ginas senaste outfit o stylad i tre timmar för att gå o handla mjölk, så lovar jag att ja kommer nobba henne vilken dagt som helt.. herre gud vad är det för intressan tmed någonm som ser ut som alla andra? som sminkar sig sm alla andra, som har samma blekta förstörda hår som alla andra bimbos i den här stan, hu kul är det? ge mig helldre nån med (ernligt dom själva) nåt kg för mycke, en snygg  lite udda outfit o hummor och medkännsla kvar i kroppen, ja lovar hon skulle få mitt fulla intresse på en gång.. men tyvärr  måste jag tillägga verkar dessa var en utdöende art, i alla fall i den här stan.. men men gott folk nu börjar fingrarna krampa och trött heten bli för stor så jag lär nog bryta här.. men men mer kommer när jag hitat något nytt att störa nig på i sedvanlig ordning.. så på återseende och god natt..

RSS 2.0