blod färgad mark..

på gator och torg på allöt fler platser i världen blöder människor, för rättvisa, för en changs att säga vad dom tycker och tänker utan att bli straffade för detta.. människor som vågar ta striden coh vända sig emot det som är fel..
allt detta inponerar  på mig. för gämför man med vårat sam,hälle som i media sägs lida nu under denna lågkonjunktur där allt fler  bli utan erbete, ett sätt att försörja sina familjer. kanske till och med tvingas flytta och knacka frabror staten på axeln och be om en stlant ifrån dem sociala myndigheterna för att få livet att gå ihop.. en kattastrof i detta välfärd samhälle som ni frågar mej..  men är det någon som rör sig ifrån hemmets lugna vrå och gå ut på gatorna opch protesterar nu när  företagen slänger ut allt fler och fler på gatan så som gårdagens  met som nu blivit sopor,,  nej.. eller jo visst om man räknar att stå att grina ut i TV och annan media .. men va falls de gör ju linda rosing när hon blivit dumpad av fadde för 174e gången cokså.. vad falls hjälper det?  det känns som att det är dags att säga till våra "vänner" staten me reinfelth (stavning var de ja ::P) i toppen att nu får det fan va nog..  folket svälter, allt fler blir arbets lösa, och vad gör han när vi får ordförande posten och änrligen har någat att säga till om som löilleput land i stora EU..

 jo han glömmer bort oss arbetare.. oss arbetslösa, .. alltså folket.. oss glömde han när han äntligen skulle få tala inför sina kära välavlönade kamrater i EU.. men men var det någon som var förvånad? inte jag ialla fall... han syn på hur man ska få människor i sverige att börja arbeta är u att ta  o  sänk A-kassan och all annan ersättning så att fok måste sväla ja dåå kanske dom går ut och söker jobb..  vilka jobb ska vi söka då hade herr tänkt undrar jag i mitt stilla sinne!  vi kan inte alla tusentals som är arbetslösa arbeta på Mc donald o vända hamburkare.. eller sitta i kassa på Ica... så många platser finns det inte... och tittar man på annars förut  existerande jobb så finns dom inte til.. en sabb titt på ams hem sida visade att i min region så finns det just nu inte ens 200 lediga tjänster.. och vaed består dessa av då?  hm.. telemarjeting.. mer telemaketing och några deltids tjänster hos något sketet bemannings företag som kommer att slänga ut dej med huvudet före när du inte behövs längre... är det trygghet i livet det reifelth?  ´något astt bygga en famlij på? att inte veta om du får åka till jobbet dagen därpå eller sitta o ringa hem till fok o om du har tur skrapa ihop några tusenlappar på en månad..som om du lyckas bo sätta dig i slummen kanske räcker till hyran sen var det slut på de livet..
och nu till nästa snille blixt som vår kära regering lyckats komma på.. jo nu ska man inte få arbeta deltid mer än ett visst antal dagar heller för då blir man av med a-kassan-..med motivationen att de ska trigga föregaen att anställa folk.. ja måste fråga på ren svenska men va fan tänkte ni med när ni koka ihop den soppan?  media mart öppnar snart här.. och ewrbjuder 9% tjänster till  ungdomarna..  ock frågar du arbets förmedlignen så är det ju sånna tjänster vi ungdommmar ska ta.. hm få se.. de skulle alltså slua me att få jobba vadå.. 4-5 timmar i månaden.. om du har tur. o de får du ju bara göra i 75 dagar sen blir du av med a-kassan..  lätt ju som att changsen var hög att någon skulle skriva på? elelr just ja så var de ju också.. gör du inte de så samarbetar du ju itne me arbetsförmedlignen och då stryper dom din ersättning.. så var de ja.. tack pappa sraten för att du rövknullar oss ännu en gång.. och så funderar man på högre ort varför folk laddar hem filmer och musik ist fr att köpa fantyget.. hm 1 de görs typ ingen bra musik längre 2 vem fan har råd att lägga ut dom pengarna i dagens samhälle när folket livnär sig på det som tidigare kallades student mat. tex makaroner och ketchup. veilket borde bli sveriges nya national mat om ni frågar mej för det är ju ändå vad folket lever på..


men men nu orkar jag inte med att kritisera saten mer för stunden.. men tro mej jag komnmer tillbaka med mer..
undra förresten om man kian hamna i något kul register för vad man skriver här.. bara en täanka som slog mig.. vore ju lite roligt.. men men åtrer till verkligheten var de..
solen har ännu en gång övergivit oss och blivit utbytt emot regn..  men men inte mycke  man kan göra åt det.. får hoppas det vänder snart. vill ju sola och bada..
dagarna mina flyter på som vanligt för dne som nu skulle orka läsa hela vä'gen hit ner.. jobbar och står i så att allting annat hamnmar på hold en stund.. känns lite jobbigt faktiskt att inte kunna spendera mer tid me dej gumman.. men vi var iaf och såg ice age 3 igår.. helt underbar film.. var dock vi och barfamiljerna som var där man va gjorde det.. var as mysigt ändå :) du lär visa mig ringasrna nån dag hjärat så ja får se vad du menar för några hehe.. (kan väl tänka mej attd e kommer ett samtal ifrån"någon" angående det tidiage nämnda haha)  nu var det som ni som nu läser detta trams märkt en tid sen jag skrev.,. och mycket har faktiskt hunnit hända.. har varit till upsala me min ängel bland annat.. hur underbar dag som helt.. och hur varm som helt också kan tillläggas hehe..  åkte ner, gick igenom hela stan i jakt på shorts åt sofia.. blev inga sånna utan lite nice kläder till mig.. tack babe att du e  smak råd åt mig!  käkade god mat på kina restaurang me tanke på att vi firade 5 månader ihop då.. så e var inte helt fel.. dagen var kanon.. höll dock på att sluta i kaos..eller ja de blv kaos.. tacka fan att du är lugnt som en fibunke när ja hispar sötnos.. hur fan kan man förlägga en systemkamera värd 7000 i en provhytt?  ska ju fna jag till för de haha.. jmen de löäste sig iaf.. tacka och lov har sofia bra minne och personalen bra ögon.. så in på carlings dör domn hade den lågo väntade på mig bakom disk..  så jag slapp få en hjärt attack hehe.. sen bar det av hemåt.. tog så klart gamla vägen och stannade baar för glass i månkarbo på vägen hem me tanke på att ja skulle va på jobbet 21,00  och vio lämnade uppsala vid 19,00 men men mysig dag som inte kunde varit mycke bättre.. tål att göras om babe...  men nästa gång tar ja o lämnar kameran till dg sit för hänger dne på kroken hahaha,,
tur som sagt att du håller ordningf på mej.. sen att du kallar migför din FLICKVÄN ibland är jag väl inte lika nöjd me haha.. se nu berätta ja de cokså.. ::P  kan ju bero på att du ycker ja e petigare än ni tjejer med kläder.. men de är det ju fler som vet att jag är så haha.. .

måstre ju kanske erkänna en sak också.. för första gången i mitt liv är jag riktrogt förälskad..  i samma stund som vi skiljs åt börjar ja sakna dej..  ser fram emot när du kommer hit ikväll babe.. om du nu kan slita dig ifrån dina böäcker någon gång haha. ;) men ja älskar dej ändå det vet du.. och amn kna ju itne va sotis på en bok men iböand kan man ju börja funder aå de iaf .. närå men iaf hehe.. önskar u vor här gör jag iaf.. men älskade..  my heart belongs to you.. and to you only my love.. <3

detta får nog vara allt för dne här gången..  annars är det vö ingen som orkar läsa allt..
och som vanligt.. peace... and I  love you whit all my heart sofia..  byeee 

RSS 2.0