ur less

Nu har jag då fått nog..
trött på att bli trmpad på, utnyttjad, och förbisedd när det komemr til kritan.
 mina så kallade vänner ställer sig allesammans i samma led just nu.. "varför ser du inte till och får något så du blir glad igen"
är ni så jävla bilnda att ni inte kan se förbi den lilla ynka detlajen?
är det så?! så sjkall jag med nöje upplysa er alla.. jag är urless p allt skit snack, allt fjantande, allt spel för gallerierna, att aldrig ha nån som håller än om ryggen fast ön man hållit er de samam tusen fallt och skulle göra det tusenfallt igen ome det vore så.. och det VET ni också.. men så fort det kommer till kritan så räknas det inte längre.. när något annat kan komma i kläm så är det lättare att ta den smidiga vägen..  visst varse god gör det för all del.. men kom då inte springandes till mig sen igen när det åter igen briner i knutarna... för nu ger jag upp den här stan för gott..  utbildningen nästa sen är det jag som packar mina väskor och sticker..

inge mer dalltande och vara social med nån som i slutendan överger än i samma sekund som ditt knull för natten kommer hem eller nå likande..
ja är trätt på att höra på alla andras historer om hur illa livet är.. hur hårt ni har de... men dnälla nån ni är inte ensamma.. jag har lyssnat på er hela vägen igenom, hade gjort det än efter idag men så blir det inte..
nu får det vara nog med gnäll till mig o sen går ni o gör samma sak två secunder senare igen och iegn och igen..
men fan ta om jag fuckar up det nån gång.. då är bilden skapad av mig.. erat sätt att se på mig formad..
men jag kanske ska bli som alla andra i den här stan.. känslo kall gämnt emot alla andra, dra över allt kag kommer över och fan inte ringa dan efter som sig bör..  kanske är det så mans kalla vara för att vara acsepterad i detta samhälle? iså falla vill jag inte vara en del av den längre..  om det är så man måste vara.. aldrig bry sig om nån anna än sig sjäkv.. då cka jag också börja kliva över alla andra fr att nå nån egnen jävla själv bekreftelse..
 men lägger man för en stund tankarna på all andras välbefinnande och för en gångs skull försöker att rädda sig själv lite gran iaf ifrån att falla helt så  jävlar..
då är man otrevlig och behöver ett ligg för att mans ka bli som folk igen,, näää där tar ni fel.. jag skiter bara i er.. har trötttnat nu.. ger upp.. ni får hitta nån anna att kliva över och åsidose så fort det itne passar,, nån anna kan axla det ansvaret jag tänker då inte göra det.. jag har klarat mig jävligt bra själv tidigare och jag kan göra det nu också om det ska vara på det viset.. för fan ta att amn säger vad man tycker och känner nån gång.. då blir man ett hot och forlk vill itne längre ha och göra med än...
sätt det förr.. ser det snart igen..
så till alla människor som läser detta och tänker tanken jag vet ni tänker.. adjö.. nice knowing you..  för nu ger jag officiellt upp.. 

over and out..................

RSS 2.0