tomhet, klarhet, insikt, förtvivlan

vissa saker i livet ser änbtligen ut att börja ljusna för mig.. iaf på vissa plan.. nya jobbet är kanon. trivs som fan.. bara att hoppas på att man faktiskt får bli kvar på detta. är ju lagom trött på att hoppa runt, att aldrig veta hur det ser ut.. hur mycket pengar man har eller kunna spara till något..
men andra saker är i görningen.. i mitt arma huvud som vanligt är det kaos..
vissa saker kommer upp hela tiden som rör om i grytan och får skallen att spela spel för mig igen. känna saker jag ivanliga fall trycker undan och inte känner mig vid..
drar mig mer och mer undan ifrån allt och alla..  trivs inte längre ute ibland folk.. på jobbet är jag glad, på gymmet bekymmerslös.. men i övrigt är väl saker och ting inte som det borde antar ja.. skallen snurrar, hjärtat värker dygnet runt.. folk är över mig med förfrågningar jag aldrig kommer ha nå svar på.. försöker paraa ihop mig med någon.. för det är tydligen så jävla fel att jag är själv.. att ja inte har någon.. bara för alla andra lever sina lycklifa liv, är kära, flyttar ihop, skaffar barn osv.. men de är inget för mig. när ska folk inse,, jag är inte själv för att jag väljer de.. jag är själv för att mitt hjärta redan valt och det ändrar sig inte.. allt annat är tomma tidsfördriv.. ingen kommer innanför barriären som jag byggt upp omkring mig.. ingen annan än hon.. så det spelar ingen rol hur mycket ihopparad jag blir med någon.. viljan finns inte där längre.. jag väljer friheten framör att ljuga för mig själv.. jag kommer ändå vara den som sitter där själv när alla omkring mig är gifta, den ni bjuder in extra på parmiddagar för ni förmodligen tycker synd om eller är rädd att ja ska sitta själv... den är jag.. jag vet de, ni borde veta de.. lämna mig ifred.. snälla..
de tjänar ändå ingenting till..

RSS 2.0