cocktails, drömmar och kärlek

Ja vad skall man säga.. som titeln på bjuder.. cocktalis..  drömmar och kärlek..

att börja med cocktails..  arbetet fortlöper uppe på mingel och bar.. väldigt kul men inte speciellt varierande.. p2,GT, vin och öl.. är det som går.. hur kul somj helst?.. nja kanske för en obildad.. men för någon som en själv är det inte fullt lika roligt.. så dte känns som att resan bär vidare til något annat ställe snart..  dock har det visat sig svårare än jag trodde att finna jobb i dne här stan som bartender.. men men de släpper väl nån gång.. har lagt ut några krokar iaf.. och har ett par ställen till att besöka som förhoppningsvis kan ge något gensvar..   min föhoppning är ju att haman någonstans där jag faktikt får göra annat än groggar.. villket både p2 och Gt är för den som nu inte visste det ..   så som sagt..  att finna ett jobb som ger mer än 1-2 arbetsdagar i veckan är mitt huvudsakliga mål just nu..  så man kna komma ifrån att vara livegen arbetsförmedningen.. och vid ett senare tillfälle kunna byta upp sig till en 2a eller 3a.. inte de att ja inte älskar min nuvarande lya men den börjar kännas på tok förliten.. framför allt för oss båda honey.. och ja jag lovar att fixa en längrwe ifrån dom förbannade kyrk klockorna ;)

nu til drömmar.. ja vad skall man säga.. vi har väl alla drömmar.., mina krettsar just nu mycket kring det tidigare nämnda.. nämligen ett fast jobb.. en säkrad inkomst och en större lya.. sen att jag hela dagarna går och dagdrömmer om dej är ju en annan femma.. se nu fick du mig att erkänna det också ;)
vem vet va ödet har i väntan för mig men just nu lever jag i en värld lyckligare än jag gjort på mycket länge.. ja må inte ha mer pengar nu än jag tidigare haft.. eller mer jobb än tidigare.. men jag är berikad med något som betyder så mycket mer.. ett lugn i sinnet och vet skapen om att du är min.. ty detta förgyller var dag för mig..

nu till kärleken.. vem som helst som läst de tidigare raderna har väl redan nu förstått att jag fallit rätt hårt för någon..
och du vet mycke väl vem du är min vackra ängel...  du som förgyller min vardag och som får mig att le blott vid tanken på dej.. du som i denna stund när dessa rader skirvs ligger och sover kanske i tröjan du "låna" av mig.. vem vet.. men en sak är säker jag önskar du vore här..  så dröm vackra drömmar om mig nu ;) och glöm aldrig  allting löser sig min ängel.. ps du är och förblir det vackraste för mig! <3

RSS 2.0