Grythyttan,livet och sanningen

En lång tid har passerat sedan jag senast fattade "pennan" och skrev några rader i denna livets spegelbild.
mycket har hänt, och mycket är det samma... för en gångs skull är det förstnämnda det som har övertag..

som överstående på pekar, Grythyttan..
underbar plats mitt ute i ingenstans om inte ännu längre bort.. där jag spenderat de senaste tre veckorna med att utbilda mig till det ädla yrket av bartender, jag tillsammans med arton stycken andra helt underbara individer, alla med olka bakgrund.. som samman fördes till det som skulle bli den utantvekan skönaste klassen  som beskådats, kommer aldrig glömma  er,festerna, den obsena mängden alkohol, björn och swens kapplopp emot vem som däckar hårdast.. det omtalade att supa sig själv underbordet kan inte skrivas tydligare än swens tupplur under bordet och senare bänken tillhörande bordet..  mycket hann hända från den dag när vi alla stod i entrén till "stora socitets huset" och kristoffer  yppade orden som kom att bli så sanna "om nån vecka kommer alla att prata med varandra" så sant så sant min vise vän!  vilket gullig liten famlij vi hann bli under dessa tre veckor av slit, skratt, tårar, lärarbjörns godnatt sagor om absint och sprite och mycke mycke mer.
det som till en början känmndes som en omöjlighet att memorera kom sig allt mer tydligt och drinkarna spottades ut allt snyggare och snabbare..
 och vem kan glömma allas vår eller ja åtminståne swens kära bartender på pubben.. som försett oss med öl och sprit under dessa underbara veckor!  mycket kan sägas om denna tid..  som alltid kommer att minnas..
 men detta och alt som hände där nera får jag komma tillbaka till en annan gång.. för mycket mer har hunnit hända i mitt liv än det faktum att jag blivit bartender..
 som det faktum att denna ensamvarg inte längre är ensam!
från och med den samma dag som jag lämnade denna håla för grythyttan blev jag tillsammans med en underbar ängel.. som totalt  ändrat min syn på livet.. jag är gladare, knäppare och mer till freds än jag någonsin varit.. jag har äntligen hittat någon som kan stilla mitt stormiga sinne.. men som också är minst lika knäpp som jag ;)

så till dig min älskade..
du är det vackraste jag vet... blott ditt leende får ig att må bättrer än jag någonson gjort..
din berörring får det att rysan innom mig..
du undrar varför jag ser på dig som jag gör.. älskade om du kunde se genom mina ögon vad det är ja ser när ja ser på dej skulle du förstå... ty vackrare kan ingen vara..
men ja lovar dej ja ska försöka visa dej hur mycket du betyder för mig  min ängel..
kyssar till dej vi ses snart..

RSS 2.0