villket skämt!

ja då har man ännu en gång fattat t-brdet för att kasta lite skit på något som stör mig, och vad bättre att lägga till högen av otaliga ämnen än allas vår nyårs afton. vad är meningen med denna så kalade högtid? att fira att året e slut? hm om det är värt att fira att det är slut an det ju inte ha varit något bra ifrån början eller hur? så vad annars är det då.. om inte en fet ursäkt för folk att upa skallen i små bitar, och även spränga fingrar och händer i det samma när man efter "några" glas tycker att man är i skick nog att  leka med explosiva saker när du egentligen inte ens troligen är kapabel att rabbla alfabetet om någon bad dej.. men som jag sagt tidigar människor är inte smarta.. så vad är då den stooora skillnaden med att vi gått in på ett nytt år.. ja du.. de är fortfarande lika piss kallt här uppe i sälen iaf..  vi höll sedemera på att frysa ihjäl när vi dåligt klädda gv oss ut för att bevottna fyverkerier etc i 20minusgrader.. som sagt vi männikor är inte smarta.. och tyvärr hör man ju själv till den skaran till hoch från.

men om man ska sluta spy galla över denna värdelösa så kallade  högtid och i stället blicka frammåt som sig bör nu när vi kommit in på ett nytt kallender år..
vad har då detta nya år att erbjuda, förutom påsk, midsommar samt andra högtider..
jo et kommande val.. tack och lov.. nu kanske det blir förändring.. eller så är svenne banan dum nog att rösta dit det där jävla moderar packet en gång till, och vad kommer det sluta med då.. jo att vi får en ännu säme regering. för vad mätingarna visat å kommer ju tyligen svenska folkets allra mest inkompetenta grupp att läpa ig till valstugorna i år, ni vet vilka jag menar, och gör ni inte de så hör ni antagligen dit... men okej jag ska klargöra vilka jag menar, alla dessa människor som fortfarande tror att arbetslösheten och brottsligheten är "invandrarnas fel" och med invandrare så menar dom ju så klart inte våra vänner ifrån norge, finnland o danmark ( som nu fktiskt är den grupp invandrare som enligt statitiken är dom som är de som bidrar med mest problem av våra invandrare för er som nu inte visste de) nää dom man menar är ju dom stackrna som tagit sig hit ifrån krighotade länder etc.. alltså människor med anan hudfärg än oss bleka nordbor.. men hm.. dessa människaor du som trogen SD röstare utan hjärna  nu vill slänga ut är inte roten till våre problem utan  bara i sedvanlig ordning den yndabock som obldade mäniskor använder.. samma som dom använt i fan tusen år.. och ni påstår att vi är ett utväcklat folk..
så om nu dessa människor går ut o rötar. och resterande av skaran svenne banan fortfarande tror på lögnen om att dom ska få mer pengar i plånboken, ja då kommer vi sitta dä med en regering bestående av wannabe naziter och moderater som redan bvisat att dom inte brr  sig alls om männikor som inte bor på typ södermalm.. eller sånna som lever på pappas pengar och hänger på stureplan.. för är du sjuk eller fattig så komemr dom aldig en se åt dej.. utan anser i vanlig ordning att dom är bättre n dig ovh förtjänar därför mer än dig också.. nää tacka vet jag vännstern som faktikt vet o at det finns människor i samhället också.. men folket kommer aldrig rösat på vänstern för då är man ju en bakåt strävare emligt många.. man kan ju tänak sig att rösta på socialdemokraterna.. och vist gå halva vägen då om du nu är så feg.. men vem fan vill röta på dom å länge dom har dne satkärringen i ledingen.. ja menar okej person va väl ingen stjärna helelr men han hade ju lite hjärna och hjärta iaf... så länge han va politiker iaf.. sen blev de svart byggen och gud vet allt men det hör inte till saken nu..  nä sverige behöver en ny ledare som bryr sig i folket.. en ny palme.. ller nå.. men som vanligt är amn för öppen o gå emot strömen så är an farlig.. se på palme som sagt.. honom plocka dom me en magnum revolver..

de måste ju förresten vara världens sämsta polis utredning.. för att spåra iväg lite.. men va fan över 20 år o de sitter en speciell grupp me torra snut gubbar som inte lyckats göra nå vettigt dom senaste 20 åren o de lär väl inte hända nå nytt dom näraste 0 heller.. men de är väl så.. när ska säpo gå ut o erkänna att de va faktiskt dom som muta herr krister petterson me en flaka vodka för att han skulle knäppa palme som börjat bli obekväm?? den dagen skulle ju bli historisk.. ungefär om när CIA går ut o säger att de va dom som knäppte kennedy från den där omtalade kullen.. men som sag detta lär ju aldrig hända..

tillbaka till det kommande året kanske.. om ja nu ska försöka håla nån frm av röd tråd i mitt skrivande för en gång skull.
nää förresten de blir inget mer idag.. backen väntar och jag lär äta frukost innan min mage vänder ut och in på sig..  så jag fortsätter kanske detta en annan dag.. tills dess.. fuck you but have a  nice day !!! peace





RSS 2.0